Gölcük Şirinköy Anaokulu
Şirinköy Mahallesi Ali Fuat Paşa Caddesi No95 Kocaeli/Gölcük

VİZYON

Eğitimde kalite ve fırsat eşitliğine önem veren, değişime ve yeniliğe açık, bölgesinde öncü ve lider kurum olmak.

MİSYON

İnsanı insan olarak gören, vatanını, milletini bayrağını seven, Atatürk ilkelerine saygılı, demokrasiyi özümsemiş, estetik, çevre ve sosyal bilinci gelişmiş, hakkını aramasını bilen, başkasının hakkını koruyan, kendine yetebilen, sorumluluk sahibi, dürüst, milletinin çıkarlarını kendi çıkarlarının üstünde tutan ve geleceği görebilen kişilerin yetişmesine temel hazırlamak.

BAŞARILAR

BAŞARILARIMIZ 2008 - 2009 Eğitim Öğretim Yılı Ağaçlandırma Etkinliği / 2008 - 2009 Eğitim Öğretim Yılı Hobi Bahçesi Etkinliği / 2009 - 2010 Eğitim Öğretim Yılı Resim yarışmasında 1.lik ödülü / 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı İlçe genelinde "Cumhuriyet" konulu resim yarışmasında 2.lik ödülü / 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı "Atatürk ve Çocuk" konulu resim yarışması 1.lik ödülü / 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı "Cumhuriyet Coşkusu" konulu resim yarışması 2.lik ödülü/Atatürk ve Çocuk konulu resim yarışmasında 1.lik ödülü /2017-2018 Eğitim Öğretim yılı "Canım Öğretmenim"konulu resim yarışmasında 3.´lük ödülü /2019-2020 Eğitim-öğretim yılı ” Hür Vatan” konulu resim yarışmasında 2.´lik ödülü/ 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı “Yüreklere Yerleştin Cumhuriyet” konulu resim yarışmasında İlçe 1.liği ve İlçe 2.liği- 23 Nisan ve Çocuk konulu resim yarışmasında İlçe 1.liğ İl 2.liği / İş Sağlığı ve Güvenliği Kapsamında İlde 3. İlçede 1. olan okulumuza Kusursuz Eğitim Yuvam Sertifikası ve Bayrağı, "Temiz Okul Sağlıklı Okul" kapsamında Beyaz Bayrak ve Sertifikası, Beslenme Dostu sertifikası, Covid-19 Pandemi sürecinde Okulum Temiz belgesi “İlçede 2.okul olarak okulumuza törenlerle teslim edilmiştir.2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı “Bir Çiçektir Öğretmenim “konulu resim yarışmasında İlçe 2.liği ödülü,”Kardeşliğin Gücü “konulu resim yarışmasında İlçe 2.liği ve İlçe 3.lüğü kazanılmıştır.
Öğretim Şekli :İkili eğitim

İkili eğitim

07.45-12.45 (Sabahçı sınıflar) 13.00-18.00 (Öğlenci sınıflar)

Pansiyon Bilgisi

İzmit´e 17 km. Gölcük´e 3 km.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Gölcük ilçesi Şirinköy mahallesinde bulunmaktadır.Okulumuza Gölcük´ten 15 dakikada, İzmit´ten 45 dakikada ulaşılabilir

Geleneksel Çocuk Oyunları "Mendil kapmaca",

Proje Çalışmaları

Kocaeli Erasmus-Akreditasyon Yurt Dışı Hareketliliği(İş başı Gözlem)

Diğer Hususlar

OKULUMUZA ÖĞRENCİ GİRİŞ VE ÇIKIŞLARI ANONSLU KARTLI SİSTEMLE YAPILMAKTADIR.TÜM SINIFLARIMIZDA DİZ ÜSTÜ BİLGİSAYAR,PROJEKSİYON BULUNMAKTADIR.